aku sayang korang =,=



















hello stalker ! gambar-2 kad atas niy gambar-2 aku dengan kawan-2 yang aku sayang hee event kita orang pernah gadoh pun tapi tetap baik semula . and aku harap sangad relations niy kekal sampai bila-2 . jangan setengah jalan jea semua nyaa dah tak bermakna =,= . aku taknak macam tuh . that why aku sayang dorang semua such a sibling ♥ .tak sanggup kod kehilangan korang :( haih harap-2 tidak lha okay ! ada sometime aku tersala cakap or terkasar dengan korang hope korang bole maapkan aku . and sometime kita tak sehaluan right ? tuh semua ego yang menguasai .if bole kawal perasan okay korang :) . korang tahu tak ? korang lha kawan yang paling baik and yang paling aku sayang kad dunia niy ♥♥ . swear aku tak tipu :)if takde korang myb aku tak kea tahap macam niy now . hello my princes AMIERA LOVATO . QIERIN ERIN . HANA EVAN'S and PERRY NIKITA LOVE .dalha okay jangan gadoh-2 lagy . if ada apa-2 masalha kan bole settle kan cara baik . okay aku harap sangad kita bole happy and sad sama-2 . if ada pape masalah just story jea okay pretty ♥♥♥ and one more thing aku nak cakap ILYSMDF !

1 comments:

Linda-domo berkata...

iloveyou friends <3